Tänä aamuna heräsin taas vaihteeksi aamuyöllä siihen älyttömään pissahätään. Ja se pissahätä onkin nyt sitten ollut koko aamun teema. Mistä tätä nestettä oikein riittää? Ei sillä, janokin on tänään ollut aikamoinen! Vettä ja vichyä siis menee... 

Aamupalaksi tänään oli banaani pirtelö, josta tein sitten kuitenkin vanukkaan Mix a mousse- jauheen avulla. Aamulla oli sopivasti pieni pakkanen ulkona, niin laitoin vanukkaan pakasterasiassa kuistille jähmettymään. Ja sehän jähmettyi n. vartissa ihan täydellisesti ja tasaisesti, vaikka käytin vettäkin 2,5dl. Lusikoiden tuo pirtelömäärä muuten tuntui jotenkin isommalta kuin juoden! Toki tuo banaani makuna oli ehkä aavistuksen tuhdisti makea tuollaiseen määrään lusikoitavaa evästä... Puoli pussia siis riittäisi mainiosti vanukkaaksi!

Lounas venyi tänään myöhään, melkein yhteen. Ei vain tehnyt mieli aiemmin mennä syömään ja onhan iltapäivä helpompi, kun jaksaa venyttää lounaan hieman myöhemmäksi. Lounaaksi söin CB-puuroa, lisäksi n. 100g kurkkua ja 10kpl hillosipuleita. Kurkun viipaloin pikku palasiksi ja laitoin hillosipulien kanssa samalle lautaselle, hillosipulien etikkaisuus tarttuu kurkkusiivuihin ja piristävä lisuke on valmis, nam! Ja kaloreita tässä setissä n. 20kcal, joten sopii tälle Paasto+ tasolle oikein näppärästi :)

Iltapäivä ja ilta menikin jo ihan aktiivisesti, ei nälän tunnetta. Söin kuitenkin välipalaksi suklaapirtelön. Nyt tuli vastaan se maku, joka ei mulle iske... Jauhoinen, omituinen, yh. Kyllä sen kitaansa kaatoi, mutta parempiakin vaihtoehtoja on ;) Illalla sitten kokkasin "mössöä" herkkusienistä, sipulista, kukkakaalista ja tonnikalasta. Maustoin chilillä, valkosipulilla, mustapippurilla, cayannella ja oreganolla. Hyvää olikin, mutta VOI LUOJA kuinka täyttävää! Melkein puolet tämän päivän sallitusta ruokamäärästä jäi nyt sitten odottamaan huomista, mutta ei liene haittaavan. Väkisin ei kuitenkaan kannata alkaa vetämään. Ja onhan osa porukkaa ihan puhtaalla paastollakin. 

Ennen nukkumaan menoa vielä "pissin tikkuun" (Ketostix) ja kohtalaista ketoosia näyttää. Näin olen tosiaan vähän ounastellutkin. Nyt Zzzz... ja huomenna ehkäpä se ensimmäinen koitos: perjantai ja viikonloppu.