Niin meni ensimmäinen viikonloppu, kun olen Cambridge ohjelmalla! Olen tyytyväinen viikonloppuun, vaikka vähän tuli sovellettua ruokailuissa. Kalorit kuitenkin tiukassa kurissa! Perjantai mentiin jo tutuksi tulleen "arkikaavan" mukaan. Kolme pussia päivän aikana ja illalla se 200kcal eväs. Perjantai iltana mua kiusasi inhottava, jyskyttävä päänsärky... Helpotti onneksi yön aikana!

Lauantaina kuviot muuttui aavistuksen... Aamulla Cambridge puuro. Iltapäivällä raakapainolta n. 90g naudan paistisuikaletta, n. 150g kurkkua, 50g paprikaa, 70g porkkanaa, sekä 150g vähärasvaista kermaviiliä valkosipulilla ja mustapippurilla höystettynä. Tuo kermaviili ei kyllä kuulu tähän paasto+ osuuteen. Hyi mua... Laskin kuitenkin päivän kalorit tarkkaan, ettei menty yli 750. Lauantaina maistoin alkuillasta ekan kerran c-vanilja pirtelön. Ihan ehdoton lemppari mulle! Mielettömän hyvää, kuin ohkaista vaniljakastiketta :D Ennen nukkumaan menoa keitin vielä seitiä ja kukkakaalia. Lauantain kalorit tämän jälkeen 740 kcal. Proteiinia 95g, joten tulipa ainakin harrastettua protskutankkausta...

Sunnuntaina jäi pussit kaappiin. Päivä jotenkin hurahti. Syötyäkin tuli vain kahdesti... Ei saisi näin käydä, I know... Noh, joka tapauksessa aamupäivällä imaisin kevyt jauhelihasta ja keittojuureksista askarrellun keiton. Jauhelihaa raakapainolta 100g ja keittojuureksia. Illaksi tein "kaalilaatikkoa". Annoksessa kevyt jauhelihaa n. 70g, kaalia n. 200g. Lisäksi söin vielä n. 70g tonnikalaa, kun pikaisen laskemisen jälkeen totesin päivän proteiinien jääneen ihan naurettavan alhaisiksi. 

Nyt on maanantai aamu ja arkikuviot kasassa, aamun ensimmäinen pirtelö nautittu jo muutama tunti sitten. Olo ja fiilis on ihan tosi hyvä!