Tänään se sitten pärähti käyntiin virallisesti, Cambridge paasto nimittäin! Eilisen jo menin ohjelman Paasto+ meiningillä, mutta lounaaksi popsin eri valmistajan ateriankorvikekeiton. Eilen iltapäivällä sitten maistoin ekan CB-pirtelön makuna mansikka. Täytyy kyllä sanoa, että maku on ihan totaalisen eri kuin päivittäistavarakaupan kilpailevissa tuotteissa! Eiliset syömiset näyttivät siis tältä: Aamupalaksi avomaankurkku + 40g kalkkunaleikettä. Lounaaksi Easy Diet kanakeitto. Välipalaksi CB mansikkapirtelö. Iltaruoaksi lihakeitto, jossa naudan paistisuikaletta 100g (raakapaino) ja keittojuureksia 150g, sekä tietysti mausteita (valkosipuli, chili, cayanne, paprikajauhe, pippuri).

Mutta se eilisestä... Tänään on jokatapauksessa se oikea ensimmäinen päivä Cambridge-ohjelmalla, toki eilinen on jo kivana apuna tähän alkuun ja olenpa päivän lähempänä ketoosia ;) 

Aamu alkoi tänään unisesti... Nukuin vähän levottomasti, ja vanha tuttu aamuyön vessakäynti pätkäisi unet. Mikä siinä onkin, että siihen vessahätään tarvitsee herätä aina n. tunti ennen herätystä? Älyttömän tylsää ja se viimeinen tunti menee niin vauhdilla, että tuntuu siltä kuin kaksi sekuntia sitten olisi vasta silmänsä ummistanut! 

Muuten päivä onkin alkanut ihan mainiosti! Kummempia oloja ei oo pidellyt ;) Eikä vielä tunnu päänsärkyä tai muutakaan heikotusta :) Aamupalaksi olen tänään syönyt CB-puuroa, joka olikin ihan jopa hyvää sekin :) Tuoksuu ihan omppupiirakalle!

Lounaaksi imaisin purjo-perunakeiton, jota kohtaan mulla oli valtavia epäilyksiä perustuen kilpailijoiden keittoihin... Olin jo asennoitunoit yökkäykseen, mutta eipä tarvinnut! Se olikin ihan maistuvaa :) Ostin nyt vaan yhden pussin kutakin keittoa, mutta purjo-pottu ainakin saa jäädä ruokavalioon ja sitä uskallan ostaa jatkossakin. Vielä siis fiilikset katossa ja meno tuntuu letkeältä, helpoltakin.

Iltapäivällä puoliviiden korvilla nälkä alkoi vähän jo tehdä tuloaan... Join minttu-suklaa pirtelön. Tämä oli ehkä tähän astisista makein, herkkuhetkeen sopiva! Vähän blenderillä jäätä sekaan niin käy ihan oikeasta pirtelöstä ;) 

Ilta meni väsyneissä tunnelmissa, veltto ja laiska olo. Ulkoilu auttoi asiaa ja pään sisäinen sumu hälveni. Aika pirtsakkaa alkoi olla jo yhdeksän aikaan illalla ulkona, hrrrh! Ulkoilun jälkeen oli ihana saada lämmintä, tulista keittoa. Eilisen lihakeiton "toinen puolikas". Tässä siis 100g naudan paistisuikaletta + 150g keittojuureksia + mausteita. Kaloreita tässä sopassa siis n. 170 kcal. Tästä lihakeitosta tulee oikeasti ihan täysi olo, runsaasti proteiinia ja vähän kaloreita! Sen jälkeen uni maittaa... Zzzz....